Saris TPK 406 204 3500 2 100cm

Tarjoushinta 7 799,60 € 6 290,00 € Normaali hinta 8 825,08 €

SARIS TPK 406 204 3500 2

 • Alennettu lastaustaso
 • Kokonaan hitsattu runkoErittäin jäykkä ja vääntövapaa alusta
 • Kastamalla kuumasinkitty ja passivoitu
 • Jykevä ja taittuva nokkapyörä
 • 35 cm, mustat alumiinilaidat
 • 2-akselinen, oma kippaus runko
 • Yksiosainen karhennettu vaneri pohja 15 mm paksu
 • LED-sivuvalaisimet
 • Alumiini rampit 3550 kg 100 cm
 • Hydraulinen perämaahan kippaus 5 tn sylinterillä
 • 4 pitkittäistä runkopalkkia, 10 poikittais palkkia
 • 12 kpl äänettömiä valuteräs sidontalenkkejä v-urassa 800 DIN kg kpl
 • TAKUU 3 VUOTTA
Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 406
Leveys (cm) (B) 204
Laitojen korkeus (cm) (C) 35
Lastaustason korkeus (cm) (D) 68
Kokonaispituus (cm) (E) 565
Kokonaisleveys (cm) (F) 212
Kokonaispaino (kg) 3500
Ominaispaino (kg) 902
Lastauskapasiteetti (kg) 2748
Akselien lukumäärä Kaksi
Rengaskoko 195/50R13C
Jarrut Kyllä
Kippi Kyllä

Saris on rakentanut mainettaan vuosikymmenien ajan ja heidän lavettiperävaununsa ovat tämän maineen huipentuma. Nämä eivät ole vain perävaunuja; ne ovat tulevaisuuden kuljetusvälineitä, jotka tarjoavat monipuolisuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta.

 

Mikä tekee Saris lavettiperävaunuista niin hyviä? Se on niiden monipuolisuus. Ne soveltuvat laajalle valikoimalle kuljetustarpeita. Oli kyseessä sitten raskaiden kuormien kuljettaminen tai pitkien esineiden siirtäminen, Saris-lavettiperävaunu on aina oikea valinta.

 

Mutta tämä ei ole pelkkää monipuolisuutta; se on myös vahvuutta ja kestävyyttä. Saris panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja tinkimättömään suunnitteluun. Voitte olla varmoja, että nämä perävaunut kestävät vuosia, jopa vuosikymmeniä, ja selviävät haastavimmistakin tehtävistä.

Saris ei ole pelkästään valmistaja, vaan kumppani, joka tukee teitä jokaisessa vaiheessa. Heidän omistautunut tiiminsä tarjoaa teille tukea ja asiantuntemusta, jotta saatte juuri sellaisen ratkaisun, joka vastaa tarpeitanne täydellisesti.

Kun valitsette Saris lavettiperävaunut, valitsette tehokkuutta, kestävyyttä ja tulevaisuuden. Ne eivät ole pelkästään kuljetusvälineitä; ne ovat investointi menestykseen ja luotettavaan kuljetukseen. Eivätkö juuri tällaiset innovaatiot inspiroi meitä kaikkia tavoittelemaan parempaa?

 

SARIS perävaunu vastaa tarpeisiisi vuosikymmeniä

 1. S355 rakenne teräs
 2. Sariksen innovatiivinen hitsaus järjestelmä
 3. Yli 200 hitsaussaumaa, Robotti hitsattu
 4. Hitsatut valuteräs saranat, joissa koukut
 5. Kastamalla kuumasinkitty ja passivoitu runko
 6. Heavy Duty alumiiniset laidat
 7. 30-35 cm laitakorkeus, jykevät linkut
 8. Super vahva nokkapyörä taittuva
 9. Äänettömät sidontalenkit 800 kg DIN
 10. Hitsatut kiinnityskoukut
SARIS lavettivaunu

Saris perävaunut Rautaista laatua sinulle jo vuodesta 1959

 

Tervetuloa Sariksen maailmaan, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin vain kuljetusväline – se on tulevaisuuden liikkeellepaneva voima.

Saris on ylpeästi omistautunut innovaatioon, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Jokainen valmistamamme perävaunu on taideteos, suunniteltu ylittämään odotukset ja kantamaan mukanaan tarinaa voimasta, luotettavuudesta ja huippuluokan tekniikasta.

Astu matkaan Sariksen kanssa, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin metallia – se on lupaus matkastasi kohti menestystä ja vaivatonta liikkumista tulevaisuudessa.

 

Ympäri maailman tyytyväisillä ja lojaaleilla asiakkaillamme, jotka ovat luottaneet rautaiseen laatuumme jo vuosikymmeniä, on käytössä tuhansia SARIS-perävaunuja.

SARIS on perustettu vuonna 1959 ja on siitä lähtien ollut yksi päätekijöistä perävaunumarkkinoilla, sekä yritys-, että yksityisasiakkaille. SItoutuminen. yhteistyö ja ammattitaito ovat keskeisiä arvoja organisaatiollemme.

 

Miksi valita SARIS perävaunu?

 

Saris perävaunut ovat valmistettu ammattiihmisten toimesta ammattikäyttöön, hitsaus robotit hulehtivat että kaikki hitsaussaumat ovat ensiluokkaisia. Perustana tälle on hyvin suunniteltu rakenne, tarkkasilmäisyys yksityiskohtiin ja muotoiluun. Me käytämme vain parhaita materiaaleja ja teemme laatutueitta certifioidun menetelmän mukaisesti. Saris perävaunut ovat tehty sinulle siirtämään vuoria!

 

Perävaunumme ovat testattu laajasti. Siksi annamme sinulle 3 vuoden takuun. Perävaunumme ovat valmistettu tiukan ISO-9001 laatustandardin mukaan, täyttäen kaikki eurooppalaiset hyväksynnät.

Kiitos älykkään rakenteen ja kevyiden ensiluokkaisten materiaalien, hyödyt optimaalisesta yhdistelmästä laatua ja käyttäjä ystävällisyyttä.