Toimitusehdot

Toimitustavat ja -kulut

Alberni verkkokaupasta toimitettavien tuotteiden toimituskulut määritellään toimitustavan, tuotteen koon/painon sekä toimituskohteen etäisyyden perusteella. Valikoimassamme on sekä verkkokaupan varastolta että suoratoimituksena tehtaalta/tavarantoimittajalta toimitettavia tuotteita.

Toimitus verkkokaupan varastolta

Alberni verkkokaupan toimitusalue on koko Manner-Suomi. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomen osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Emme toimita Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

<TÄHÄN KAIKKI VAIHTOEHDOT JA HINNAT>

Toimitusaika

Verkkokaupan varastolta toimitettavat tuotteet toimitetaan keskimäärin X-X arkipäivän kuluessa tilauksesta. Lähetämme toimituksen seurantakoodin sähköpostitse tuotteiden lähdettyä varastolta (pl. kirjelähetykset).

Rekisteröityneillä asiakkailla tilauksen seurantatiedot löytyvät myös asiakastililtä. Toimitusajat ovat arvioita ja ne voivat muuttua Albernista riippumattomista syistä, mahdollisista viivästyksistä/poikkeamista ilmoittamme asiakkaalle viipymättä saatuamme tiedon tehtaalta tai tavarantoimittajaltamme.

<TÄHÄN JOS ON JOTAIN ERITYISIÄ EHTOJA TOIMITUKSIIN LIITTYEN>

Mikäli tuote on vaurioitunut, puutteellinen tai väärä on asiakkaan oltava yhteydessä Albernin asiakaspalveluun. Tuotteiden viallisuuteen ei voida enää vedota, mikäli tuote on otettu käyttöön ja vika on ollut havaittavissa ennen käyttöönottoa.

Ota yhteyttä:

Martti Alander | +358 50 300 2950 WhatsApp
Kalle Alander | +358 44 987 8872 WhatsApp