Toimitusehdot

Toimitustavat ja -kulut

Alberni verkkokaupasta toimitettavien tuotteiden toimituskulut määritellään toimitustavan, tuotteen koon/painon sekä toimituskohteen etäisyyden perusteella. Valikoimassamme on sekä verkkokaupan varastolta että suoratoimituksena tehtaalta/tavarantoimittajalta toimitettavia tuotteita.

Toimitus verkkokaupan varastolta

Alberni verkkokaupan toimitusalue on koko Manner-Suomi. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomen osoitteisiin, joihin on kiinteä tieyhteys. Emme toimita Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

Paketti Express kotiin toimitus seuraava arkipäivä 20 € alv 24% (max koko 200x50x50 paino max 75 kg)

Paketti Economy 2-3 arkipäivää 10 € alv 24 %

 

Perävaunurahti 0-650 € alv 24 %

 

 

Toimitusaika

Verkkokaupan varastolta toimitettavat tuotteet toimitetaan keskimäärin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Lähetämme toimituksen seurantakoodin sähköpostitse tuotteiden lähdettyä varastolta (pl. kirjelähetykset).

Rekisteröityneillä asiakkailla tilauksen seurantatiedot löytyvät myös asiakastililtä. Toimitusajat ovat arvioita ja ne voivat muuttua Albernista riippumattomista syistä, mahdollisista viivästyksistä/poikkeamista ilmoittamme asiakkaalle viipymättä saatuamme tiedon tehtaalta tai tavarantoimittajaltamme.

Tehdastilauksissa toimitusaika mallista riippuen 2-10 vk

Mikäli tuote on vaurioitunut, puutteellinen tai väärä on asiakkaan oltava yhteydessä Albernin asiakaspalveluun. Tuotteiden viallisuuteen ei voida enää vedota, mikäli tuote on otettu käyttöön ja vika on ollut havaittavissa ennen käyttöönottoa.