Miksi valita Saris-perävaunu?

 

Lähes miljoona myytyä perävaunua ympäri maailman, uskollisilla asiakkailla käytössä päivästä toiseen. Sariksen teräksenkovaan laatuun on luotettu jo kahdeksalla vuosikymmenellä – ja niin teemme myös me Albernilla.

 

Sariksen rungot valmistetaan huippuammattitaidolla Hollannissa

Hollantilainen Saris on perustamisestaan 1959 lähtien ollut iso nimi niin ammattilais- kuin yksityiskäyttöönkin suunniteltujen perävaunujen markkinoilla. Yrityksen ydinarvot ovat sitoutuminen, yhteistyö ja ammattitaito.

Sitoutuminen

Koko perävaunun valmistusprosessi perustuu sitoutumiseen. Sariksella tehdään jatkuvaa tuotekehitystyötä, joka perustuu pitkään kokemukseen, asiantuntemukseen ja ammattitaitoon. Sariksen periaate kautta vuosikymmenten on ollut olla luotettavia tuotteita valmistava luotettava yritys. Se pyrkii huippulaatuisiin tuotteisiin ja selkeisiin sopimuksiin asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa.

Yhteistyö

Saris valmistaa perävaunuja ja tekee pitkäaikaista yhteistyötä tavarantoimittajien, jälleenmyyjien ja loppukäyttäjien kanssa. Sariksella luotetaan myyjäverkostoon ja kuunnellaan heidän palautettaan. Tästä yhteistyöstä syntyy innovatiivisia tuotteita. Loppukäyttäjät ja jälleenmyyjät ovat keskeisen tärkeitä Sarikselle ja he voivat aina luottaa A-luokan palveluun ja laatuun.

Ammattitaito

Saris-perävaunut ovat ammattilaisten valmistamia ammattilaisten käyttöön. Sen perustana on huolellinen muotoilu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Sariksella käytetään vain parhaita materiaaleja ja tuotteet valmistetaan sertifioidun prosessin, ISO-9001 -laatustandardin ja eurooppalaisten säännösten mukaisesti. Hitsaukset tehdään automatisoiduilla hitsaustelineillä ja huippuluokan hitsausroboteilla, joiden virhemaginaali on vain 0,001 mm, mikä takaa perävaunujen korkean ja tasaisen laadun. Suunnittelussa ja testauksessa käytetään automaailman ohjelmistoja, jolloin saadaan aikaan vuosikymmeniä kestävä, parhaiten optimoitu vaunu.

 

Saris-vaunujen ominaisuuksia

     

Monipuoliset kippivaunut

Vaunijen rungot on tehty kestämään vuosikymmeniä kovassa käytössä. Mitä tahansa sinun tarvitseekin kuljettaa, Saris kippivaunu tekee sen mukisematta. Saris kippivaunuihin on saatavilla Bluetooth-kauko-ohjaus 30 m kantamalla, minkä avulla on helppo seurata akun jännitettä. Jykevä hitsattu ja kuumasinkitty runko on viimeistelty 15 mm suomalaisella pinnoitetulla pohjavanerilla, jonka päällä on 2 mm kuumasinkitetty teräslevy. Kippivaunuja on saatavilla myös lehtijousilla.

kippivaunu runko

Palkitut koneenkuljetusvaunut

Saris Magnum valittiin 2016 vuoden perävaunuksi. Eikä tämä tullut turhasta, sillä vaunussa on käytetty nerokasta rakennusmenetelmää. Vaunun akselit ovat osa runkoa, ja tekevät vaunusta äärimmäisen kestävän sekä poikkeuksellisen matalan: 195/50 R13 C m+s renkaalla 40 cm maasta. Akselit ovat vaunussa viidestä kohtaa kiinni, tukevoittaen jo entisestään jykevää itsekantavaa rakennetta. Vaunun pohja on kokonaan tuettu. Tämä koneenkuljetusvaunu kuljettaa kaikki koneesi!

magnum runko

Perä maahan kippaavat lavetit

Rungot on nerokkaasti suunniteltuja. Vaunujen tandemakselissa on erillinen kippisarana, jolloin vaunu kestää kovintakin käyttöä. Apurunko on todella jykevä ja kun akselit ovat yhdessä on vaunun kestävyys raskaimmissakin taakoissa erinomainen. Kipatessa akselit rasittuvat tasaisesti. Jykevä 5 tonnin hydraulisylinteri viimeistelee kippaavan lavetin rungon.

peräkärry

Saris-vaunut ovat laatua jokaista yksityiskohtaa myöten

Valuterässaranat, pultti ja vastakappale laidassa kestävät koko vaunun käyttöiän. Kaikissa saranoissa on ohjurit laitojen helppoa asennusta ja irrottamista varten.

Kaikissa malleissa rampit on vaimennettu, ettei vaunu kolise.

Kaikissa malleissa on helppokäyttöiset valuteräksiset sidontalenkit jotka saa tarvittaessa pois tieltä.

Kaikissa malleissa on valuteräsvetokita. Hitsatulla kiinnikkeellä keskellä vetopäätä kiinni oleva nokkapyörä on todella vahva.

Saris-perävaunu koostuu laadukkaista yksityiskohdista. Se on perävaunu johon voit luottaa päivästä toiseen!