Miksi sinun tulisi valita Saris perävaunu

 

Vai mitä että on ehdotonta pystyä luottamaan perävaunuun, jokaisena päivänä vuodessa, mihin kellonaikaan tahansa. Voit varmana ottaa SARIS perävaunun perääsi ja luottaa että se suoriutuu työstä, olkoon kuinka raskas työ tahansa. Tärkeää on myös että vaunusi näyttää ammattimaiselta, asiakkaissa herää kunnioitus ammattitaitoasi kohtaan.

Asiakkaasi ja sinä itse voitte luottaa että Saris on aina paikalla tarvittaessa. 

Saris on jo vuodesta 1959 ollut suunnannäyttäjä perävaunuissa. Suunnaten kohti täydellisyyttä, käyttäjäystävällisyyttä ja äärimmäistä luotettavuutta!

Saris perävaunuissa on yli 200 hitsaus-liitosta, vaunut ovat erittäin kiertojäykkiä. Kaikki vaunut ovat myös kastamalla kuumasinkittyjä ja pasiivoituja. Saris keskittyy siihen, että saat optimaallisen sekoituksen laadukkaimpia materiaaleja ja keveimpia materiaaleja.

Kaikki Saris mallit ovat käyneet läpi laajan testauksen, vaunut ovat asetettu äärimmilleen. Kaikkien mallien on selvittävä testistä, jotta saavat nimen SARIS. 

Paljon malleja heti varastossa!

 

Saris perävaunuissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia:

Saris lavettivaunut

Runko on tehty kestämään vuosikymmeniä. runko on täysin hitsattu yli 200 hitsaus-liitosta ja kastamalla kuumasinkitty ja passivoitu. Saris lavettien erikoisuus on neljä pitkittäistä runkopalkkia, tällöin ei haittaa vaikka kuormasi olisi kapeampi. Jykevä runko on viimeistelty 15 mm suomalaisella pinnoitetulla pohjavanerilla. Myös saatavilla lisävarusteisilla kierre- tai lehtijousilla.

runko lavetti

 

Saris kippivaunut

Runko on tehty kestämään vuosikymmeniä kovimpia töitäsi, mitä tahansa sinun tarvitsee kuljettaa, Saris kippivaunu kuljettaa mukisematta. Saris kippivaunuihin saatavilla Bluetooth kauko-ohjaus, tästä helppo seurata akun jännitettä sekä kantama on hyvä 30 m. Jykevä hitsattu ja kuumasinkitty runko on viimeistelty 15 mm suomalaisella pinnoitetulla pohjavanerilla jossa päällä 2 mm kuumasinkitetty teräslevy. Kippivaunuja saatavilla myös lehtijousilla.

 

 

kippivaunu runko

 

 

 

Saris Magnum koneenkuljetusvaunut

Vuonna 2016 ollut vuoden perävaunu. Eikä tämä tullut turhasta, vaunussa on käytetty nerokasta rakennus menetelmää. Vaunun akselit ovat osana runkoa, tekevät vaunusta äärimmäisen kestävän sekä poikkeuksellisen matalan. akselit ovat viidestä kohdasta vaunussa kiinni, tukevoittavat entisestään jo jykevää isekantavaa rakennetta. Vaunua ei tämän matalammaksi saa 195/50 R13 C m+s renkaalla 40 cm maasta. vaunun pohja on kokonaantuettu, tämä koneen kuljetusvaunu kuljettaa kaikki koneeesi!

 

 

magnum runko

 

Saris Perämaahan kippaavat lavetit

Rungot ovat nerokkaasti suunniteltuja. Vaunuissa on tandemakseli jossa erillinen kippisarana, tällöin Saris vaunusi kestää sinulla kovintakin käyttöä vuosikymmeniä.                                  Apurunko on todella jykevää ja kun akselit ovat yhdessä on vaunun kestävyys raskaimmissa taakoissa erinomainen. Kipatessa akselit rasittuvat samanverran. Jykevä hydrauli sylinteri 5tn viimeistelee kippaavan lavetin rungon.

peräkärry

 

 

 

Saris Perävaunujen huippukohtia:

 

Valuteräs sarnanat, pultti ja vastakappale laidassa kestää koko vaunun käyttöiän. kaikissa saranoissa ohjurit, laitojen helppoa asennusta ja iroittamista varten.

 

Kaikissa malleissa rampit ovat vaimennetut, vai mitä että on tärkeää ettei vaunu kolise?

 

 

 

Kaikissa malleissa valuteräs sidontalenkit, jotka ovat helpot käyttää ja ovat tarvittaessa poissa tieltä.

 

 

Kaikissa malleissa valuteräsvetokita! Nokkapyörä super vahva, hitsatulla kiinnikkeellä keskellä vetopäässä kiinni. 8 mm laipalla jossa korkeus säätö 4 x m10 pulteilla kiinni.

 

 

Yksityiskohdista koostuu SARIS perävaunu. Perävaunu johon voit luottaa päivästä toiseen, jokaisena viikonpäivänä!