Miksi valita Saris-perävaunu?

 

Lähes miljoona myytyä perävaunua ympäri maailman, uskollisilla asiakkailla käytössä päivästä toiseen. Sariksen teräksenkovaan laatuun on luotettu jo kahdeksalla vuosikymmenellä – ja niin teemme myös me Albernilla.

 

Saris perävaunu on täydellinen valinta, kun haluat luottaa siihen, että matkasi sujuu turvallisesti ja tyylikkäästi. Luottamus on ydinarvojemme keskiössä, ja se näkyy jokaisessa yksityiskohdassa Saris-perävaunuissamme.

 

Laadukkaat materiaalit ja tinkimätön huolenpito valmistusprosessissa tekevät Sarisista luotettavan kumppanin tiellä. Jokainen hitsauspiste on tarkkaan viimeistelty, ja innovatiiviset turvallisuusratkaisut takaavat huolettoman matkanteon kaikissa olosuhteissa.

 

Saris-perävaunu on enemmän kuin kulkuneuvo – se on lupaus siitä, että voit keskittyä nauttimaan matkastasi, kun luotat siihen, että kuljetat arvokkaat taakkasi turvallisesti. Valitse Saris, kun haluat perävaunun, joka heijastaa luottamusta ja antaa sinulle mielenrauhan jokaisella tiellä vietetyllä hetkellä.

 

Saris perävaunut eivät ainoastaan liiku tien päällä – ne kantavat mukanaan tarinan, seikkailun ja tyylin. Tässä ei ole kyse pelkästään perävaunusta; tämä on imago, joka puhuu rohkeudesta, vapauden tunteesta ja hienostuneisuudesta.

 

Sariksen design ei ole vain esteettinen valinta, se on julistus siitä, että matkanteko voi olla yhtä tyylikästä kuin määränpää itse. Jokainen kaari ja linja on suunniteltu herättämään huomion, niin että kun kuljetat Saris-perävaunulla, et kulje vain tien päällä, vaan teet taidetta.

 

 

Sariksen perävaunut valmistetaan huippuammattitaidolla täysin Hollannissa jo vuodesta 1959.

Hollantilainen Saris on perustamisestaan 1959 lähtien ollut iso nimi niin ammattilais- kuin yksityiskäyttöönkin suunniteltujen perävaunujen markkinoilla. Yrityksen ydinarvot ovat sitoutuminen, yhteistyö ja ammattitaito.

Sitoutuminen

Koko perävaunun valmistusprosessi perustuu sitoutumiseen. Sariksella tehdään jatkuvaa tuotekehitystyötä, joka perustuu pitkään kokemukseen, asiantuntemukseen ja ammattitaitoon. Sariksen periaate kautta vuosikymmenten on ollut olla luotettavia tuotteita valmistava luotettava yritys. Se pyrkii huippulaatuisiin tuotteisiin ja selkeisiin sopimuksiin asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa.

Yhteistyö

Saris valmistaa perävaunuja ja tekee pitkäaikaista yhteistyötä tavarantoimittajien, jälleenmyyjien ja loppukäyttäjien kanssa. Sariksella luotetaan myyjäverkostoon ja kuunnellaan heidän palautettaan. Tästä yhteistyöstä syntyy innovatiivisia tuotteita. Loppukäyttäjät ja jälleenmyyjät ovat keskeisen tärkeitä Sarikselle ja he voivat aina luottaa A-luokan palveluun ja laatuun.

Ammattitaito

Saris-perävaunut ovat ammattilaisten valmistamia ammattilaisten käyttöön. Sen perustana on huolellinen muotoilu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Sariksella käytetään vain parhaita materiaaleja ja tuotteet valmistetaan sertifioidun prosessin, ISO-9001 -laatustandardin ja eurooppalaisten säännösten mukaisesti. Hitsaukset tehdään automatisoiduilla hitsaustelineillä ja huippuluokan hitsausroboteilla, joiden virhemaginaali on vain 0,001 mm, mikä takaa perävaunujen korkean ja tasaisen laadun. Suunnittelussa ja testauksessa käytetään automaailman ohjelmistoja, jolloin saadaan aikaan vuosikymmeniä kestävä, parhaiten optimoitu vaunu.

Se ei ole vain matka, se on elämä. SARIS - koe vapaus, inspiroidu hetkestä.

Heavy Duty

Kippivaunut

Saris Kippivaunu – Tervetuloa maailmaan, missä käytännöllisyys kohtaa lumoavan eleganssin. Jokainen kippivaunumme on taideteos, suunniteltu tarjoamaan enemmän kuin vain tehokasta kuljetusta. Se on lumoava matka, missä käytännöllisyys ja kauneus tanssivat yhdessä.

 

Kippivaunumme eivät ole vain lastinkuljettajia; ne ovat tarinoita ja mahdollisuuksia. Kauniisti muotoillut linjat ja laadukkaat materiaalit tekevät niistä enemmän kuin vain työkaluja – ne ovat osa identiteettiäsi, heijastaen sinun tyylisi ja vaikutuksesi.

 

Kun valitset Saris Kippivaunun, valitset enemmän kuin vain kuljetusvälineen. Valitset lumoavan kokemuksen, missä jokainen taakka muuttuu tilaisuudeksi ja matkasta tulee elämys. Astu tähän lumoavaan maailmaan, missä Saris on enemmän kuin nimi – se on lupaus elämäsi lumoavimmista hetkistä.

Heavy Duty kippivaunu

 

Palkitut koneenkuljetusvaunut

Tervetuloa tehokkuuden huipulle – esittelen ylivoimaisen Saris koneenkuljetusvaunun. Se ei ole ainoastaan kuljetusväline, vaan vallankumouksellinen ratkaisu koneiden siirtelyyn. Saris koneenkuljetusvaunu on suunniteltu voittamaan haasteet ja helpottamaan raskaiden koneiden liikuttelua.

Kuvittele vaivatonta tehokkuutta ja huippuluokan suorituskykyä jokaisella kuljetuskerralla. Saris vie koneenkuljetuksen uudelle tasolle – missä voima kohtaa älykkyyden ja turvallisuus yhdistyy suorituskykyyn. Tartu tulevaisuuden mahdollisuuksiin Saris koneenkuljetusvaunun avulla.

Perä maahan kippaavat lavetit

Alberni Oy:n perämaahan kippaavat lavettivaunut eivät ole vain ajoneuvoja; ne ovat elämäntapa, seikkailu ja vapaus, jotka matkaavat kanssasi jokaisella tiellä. Astu Alberni-maailmaan, missä käytännöllisyys ja inspiroiva design yhdistyvät luomaan enemmän kuin vain perävaunuja.

 

Nämä lavettivaunut eivät ainoastaan kanna taakkaasi, vaan nostavat sen uusiin ulottuvuuksiin. Jokainen kippaava hetki on mahdollisuus, ja jokainen matka on tarina odottavien seikkailujen täyttämä.

 

Alberni Oy ei tarjoa vain lavettivaunuja; tarjoamme mahdollisuuden rikkoa rajoja, kokea maailmaa ja tehdä jokaisesta hetkestä merkityksellisen. Valitse Alberni, kun haluat enemmän kuin pelkän perävaunun – haluat kumppanin, joka inspiroi ja tekee jokaisesta matkasta elämäsi seikkailun. Tervetuloa Alberni-elämään, missä jokainen kippaava hetki on lumoava kokemus!

 

 

Umpivaunu

Tervetuloa uuteen ulottuvuuteen kuorman suojaamisessa! Saris umpivaunu ei ole vain perinteinen kuljetusratkaisu, se on suunniteltu olemaan kilpailijoitaan edellä. Kuvittele huipputeknologiaa yhdistettynä kestävään suunnitteluun: tässä on Saris umpivaunu. Se ei ole vain kuljetusväline, vaan innovatiivinen kumppani, joka turvaa arvokkaasi ja varmistaa, että saavutat määränpääsi huolettomasti. Luota Saris umpivaunuun – se ei suojele vain kuormaasi, vaan myös tulevaisuutesi.

 

 

Tervetuloa matkalle, jossa jokainen yksityiskohta kertoo tarinaa rohkeudesta, tyylistä ja vapauden kaipuusta. Saris perävaunu ei ole vain kulkuväline – se on seuralainen, joka nostaa matkanteon uudelle tasolle.

 

  1. Designin Kauneus: Jokainen kaari ja linja on suunniteltu huolellisesti, jotta ulkonäkö olisi yhtä vaikuttava kuin sen suorituskyky. Saris on yhdistelmä muotoilun mestariteosta ja käytännöllistä kauneutta.

  2. Kestävyys ja Luotettavuus: Yksityiskohdat, kuten kestävät materiaalit ja tinkimätön laatuvalvonta, tekevät Sariksesta luotettavan kumppanin. Se on suunniteltu kestämään aikaa ja vaativia matkaolosuhteita.

  3. Innovatiiviset Toiminnot: Jokainen yksityiskohta palvelee tarkoitustaan saumattomasti. Innovatiiviset toiminnot, kuten helppokäyttöiset lastausjärjestelmät tai älykkäät taittomekanismit, tekevät Saris-perävaunuista edistyksellisiä.

  4. Turvallisuus Ennakkoon: Järjestelmät ja ominaisuudet, jotka takaavat matkustajan turvallisuuden, ovat Sarikselle ensisijaisia. Se on suunniteltu suojaamaan, kun se on tärkeintä.

  5. Yksilöllinen Vaihtoehto: Saris tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun. Se ei ole vain yksi vaihtoehto joukossa, vaan se on mahdollisuus ilmaista omaa yksilöllisyyttäsi.

 

Saris perävaunu on enemmän kuin vain ajoneuvo – se on kokonaisvaltainen elämys, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty, jotta sinä voit nauttia matkasta täysin siemauksin. Tervetuloa inspiroivan matkailun maailmaan, tervetuloa Sarisin kyytiin!

 

Valuterässaranat, pultti ja vastakappale laidassa kestävät koko vaunun käyttöiän. Kaikissa saranoissa on ohjurit laitojen helppoa asennusta ja irrottamista varten.

 

Kaikissa malleissa rampit on vaimennettu, minimoi vaunun kolinan.

 

Kaikissa malleissa on helppokäyttöiset valuteräksiset sidontalenkit jotka saa tarvittaessa pois tieltä.

 

Kaikissa malleissa on valuteräsvetokita. Hitsatulla kiinnikkeellä keskellä vetopäätä kiinni oleva nokkapyörä on todella vahva.

HD nokkapyörä

Saris-perävaunu koostuu laadukkaista yksityiskohdista. Se on perävaunu johon voit luottaa päivästä toiseen!