Saris TP 406 224 3500kg lehti

Tarjoushinta 6 448,00 € 5 200,00 € Normaali hinta 7 316,00 €

Saris perävaunu on suunniteltu yhdistämään käytännöllisyys, laatu ja tyylikkyys täydellisesti. Tämä ei ole pelkkä perävaunu; se on matkakumppanisi, joka vie sinut paikkoihin, joista olet aina unelmoinut.

Sen vankka rakenne takaa kestävyyden ja luotettavuuden, joten voit luottaa siihen, että se seisoo rinnallasi kaikissa kuljetustehtävissä. Olipa kyseessä mökkireissu, harrastusvälineiden kuljetus tai työtarvikkeiden siirto, Saris perävaunu tekee sen vaivattomaksi.

Ja mikä parasta, Saris perävaunu on ympäristöystävällinen valinta, joka auttaa vähentämään hiilijalanjälkeäsi. Se on askel kohti kestävämpää huomista, ja voit olla ylpeä siitä, että teet osasi planeetan hyväksi.

Se ei ole pelkkä perävaunu, se on inspiraatio, se on unelmanne kulkuväline ja se on sinun mahdollisuutesi tehdä jokaisesta päivästä seikkailu. Valitse Saris, valitse tulevaisuus.

 

SARIS lavettiperävaunu

 • Robotti hitsattu
 • Neljä pitkittäistä runkopalkkia
 • 10 poikittais palkkia
 • Lehtijousitus ja apurunko
 • Iskunvaimentajat
 • Ramppien kuljetustila
 • Black edition
 • Erittäin jäykkä ja vääntövapaa alusta
 • 15 mm yksiosainen pohjalevy suomalainen
 • Kastamalla kuumasinkitty alusta sekä passivoitu
 • Järkevät sisämitat 224 cm mahtuu kaksi metrin levyistä tuotetta vierekkäin
 • Super tukeva ja taittuva nokkapyörä 500/1000 kg
 • Nokkapyörä kiinni 10 mm laipalla
 • 35 cm alumiiniset laidat jykevillä linkuilla
 • Valuteräs saranat, ohjureilla helpot irroittaa ja asentaa
 • Kaikki tolpat ja laidat irroitettavissa
 • Alumiinilaitojen ainevahvuus 2,4mm, tuettu ja kaksinkertainen rakenne
 • kaksi-akselinen kytketty aspadilla, AL-KO akselit max 140 kmh
 • Runkoon upotetut sidontalenkit DIN hyväksytyt 800 kg kpl
 • Valuteräs vetokita
 • LED-sivuvalaisimet ja etuvalaisimet
 • Takuu 3 vuotta 
Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 406
Leveys (cm) (B) 224
Laitojen korkeus (cm) (C) 35
Lastaustason korkeus (cm) (D) 69
Kokonaispituus (cm) (E) 566
Kokonaisleveys (cm) (F) 236
Kokonaispaino (kg) 3500
Ominaispaino (kg) 760
Lastauskapasiteetti (kg) 2890
Akselien lukumäärä Kaksi
Rengaskoko 195/50R13C m+s
Jarrut Kyllä
Kippi Ei

Saris on rakentanut mainettaan vuosikymmenien ajan ja heidän lavettiperävaununsa ovat tämän maineen huipentuma. Nämä eivät ole vain perävaunuja; ne ovat tulevaisuuden kuljetusvälineitä, jotka tarjoavat monipuolisuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta.

 

Mikä tekee Saris lavettiperävaunuista niin hyviä? Se on niiden monipuolisuus. Ne soveltuvat laajalle valikoimalle kuljetustarpeita. Oli kyseessä sitten raskaiden kuormien kuljettaminen tai pitkien esineiden siirtäminen, Saris-lavettiperävaunu on aina oikea valinta.

 

Mutta tämä ei ole pelkkää monipuolisuutta; se on myös vahvuutta ja kestävyyttä. Saris panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja tinkimättömään suunnitteluun. Voitte olla varmoja, että nämä perävaunut kestävät vuosia, jopa vuosikymmeniä, ja selviävät haastavimmistakin tehtävistä.

Saris ei ole pelkästään valmistaja, vaan kumppani, joka tukee teitä jokaisessa vaiheessa. Heidän omistautunut tiiminsä tarjoaa teille tukea ja asiantuntemusta, jotta saatte juuri sellaisen ratkaisun, joka vastaa tarpeitanne täydellisesti.

Kun valitsette Saris lavettiperävaunut, valitsette tehokkuutta, kestävyyttä ja tulevaisuuden. Ne eivät ole pelkästään kuljetusvälineitä; ne ovat investointi menestykseen ja luotettavaan kuljetukseen. Eivätkö juuri tällaiset innovaatiot inspiroi meitä kaikkia tavoittelemaan parempaa?

 

SARIS perävaunu vastaa tarpeisiisi vuosikymmeniä

 1. S355 rakenne teräs
 2. Sariksen innovatiivinen hitsaus järjestelmä
 3. Yli 200 hitsaussaumaa, Robotti hitsattu
 4. Hitsatut valuteräs saranat, joissa koukut
 5. Kastamalla kuumasinkitty ja passivoitu runko
 6. Heavy Duty alumiiniset laidat
 7. 30-35 cm laitakorkeus, jykevät linkut
 8. Super vahva nokkapyörä taittuva
 9. Äänettömät sidontalenkit 800 kg DIN
 10. Hitsatut kiinnityskoukut
SARIS lavettivaunu

Saris perävaunut Rautaista laatua sinulle jo vuodesta 1959

 

Tervetuloa Sariksen maailmaan, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin vain kuljetusväline – se on tulevaisuuden liikkeellepaneva voima.

Saris on ylpeästi omistautunut innovaatioon, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Jokainen valmistamamme perävaunu on taideteos, suunniteltu ylittämään odotukset ja kantamaan mukanaan tarinaa voimasta, luotettavuudesta ja huippuluokan tekniikasta.

Astu matkaan Sariksen kanssa, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin metallia – se on lupaus matkastasi kohti menestystä ja vaivatonta liikkumista tulevaisuudessa.

 

Ympäri maailman tyytyväisillä ja lojaaleilla asiakkaillamme, jotka ovat luottaneet rautaiseen laatuumme jo vuosikymmeniä, on käytössä tuhansia SARIS-perävaunuja.

SARIS on perustettu vuonna 1959 ja on siitä lähtien ollut yksi päätekijöistä perävaunumarkkinoilla, sekä yritys-, että yksityisasiakkaille. SItoutuminen. yhteistyö ja ammattitaito ovat keskeisiä arvoja organisaatiollemme.

 

Miksi valita SARIS perävaunu?

 

Saris perävaunut ovat valmistettu ammattiihmisten toimesta ammattikäyttöön, hitsaus robotit hulehtivat että kaikki hitsaussaumat ovat ensiluokkaisia. Perustana tälle on hyvin suunniteltu rakenne, tarkkasilmäisyys yksityiskohtiin ja muotoiluun. Me käytämme vain parhaita materiaaleja ja teemme laatutueitta certifioidun menetelmän mukaisesti. Saris perävaunut ovat tehty sinulle siirtämään vuoria!

 

Perävaunumme ovat testattu laajasti. Siksi annamme sinulle 3 vuoden takuun. Perävaunumme ovat valmistettu tiukan ISO-9001 laatustandardin mukaan, täyttäen kaikki eurooppalaiset hyväksynnät.

Kiitos älykkään rakenteen ja kevyiden ensiluokkaisten materiaalien, hyödyt optimaalisesta yhdistelmästä laatua ja käyttäjä ystävällisyyttä.