Saris MG 306x170 3000 kg

Tarjoushinta 5 456,00 € 4 400,00 € Normaali hinta 5 821,80 €

Magnum Explorer 300 -perävaunu

 • sisämitat 168 x 306 cm
 • kokoniaspaino 3000 kg
 • omapaino 604 kg
 • korkeus maasta vain 40 cm
 • 3 tn kantavat teräsrampit tukijaloilla säädettävät
 • Yksittäiset rampit mahdollistavat lastauksen myös epätasaisella alustalla
 • itsekantava kuumasinkitty kori
 • 10 kpl 2500 kg sidontalenkkejä, valuteräksiset kuumasinkityt v-urassa muotoillut
 • lavan pohja 15 mm vaneri
 • mega kantava runko
 • rekisteröitynä 36 kk takuulla

 

Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 306
Leveys (cm) (B) 170
Laitojen korkeus (cm) (C) 30
Lastaustason korkeus (cm) (D) 40
Kokonaispituus (cm) (E) 482
Kokonaisleveys (cm) (F) 225
Kokonaispaino (kg) 3000
Ominaispaino (kg) 604
Lastauskapasiteetti (kg) 2496
Akselien lukumäärä Kaksi
Rengaskoko 195/50 r13 C M+S
Jarrut Kyllä
Kippi Ei

SARIS ajoneuvonkuljetusvaunut on suunniteltu päivittäiseen ammattikäyttöön

Tervetuloa tehokkuuden huipulle – esittelen ylivoimaisen Saris koneenkuljetusvaunun.

Saris vie koneenkuljetuksen uudelle tasolle – missä voima kohtaa älykkyyden ja turvallisuus yhdistyy suorituskykyyn. Tartu tulevaisuuden mahdollisuuksiin Saris koneenkuljetusvaunun avulla

 

Saris koneenkuljetusperävaunu. Tämä ei ole pelkkä perävaunu – se on vallankumous tapaan, jolla siirrät arvokkaita koneita ja laitteita paikasta toiseen. Se on avain tehokkuuteen ja luotettavuuteen.

Saris koneenkuljetusperävaunu on suunniteltu huippulaatua silmällä pitäen. Sen vahva rakenne ja tarkka insinöörintyö tekevät siitä ylivoimaisen valinnan kaikenlaisille koneille ja laitteille. Voit luottaa siihen, että ne saapuvat kohdepaikkaan vahingoittumattomina.

Tämä perävaunu ei ole vain käytännöllinen, se on myös älykäs. Sen säädettävä kaltevuus ja erilaiset kiinnitysvaihtoehdot tekevät koneiden lastauksesta ja purkamisesta nopeaa ja helppoa. Et koskaan ole ollut näin tehokas.

Saris on tunnettu kestävistä ja luotettavista tuotteistaan. Koneenkuljetusperävaunu ei ole poikkeus – se on suunniteltu pitkäikäisyyttä varten, joten se on investointi tulevaisuuteen.

Valitsemalla Saris koneenkuljetusperävaunun, valitset myös turvallisuuden. Voit olla varma, että arvokkaat koneesi kulkevat turvallisesti ja vakaita teitä pitkin.

 

Tämä perävaunu on enemmän kuin pelkkä kuljetusväline – se on inspiraatio olla paras mahdollinen, tehdä työsi paremmin ja saavuttaa enemmän. Se on avain menestykseen ja luotettavuuteen. Valitse Saris, ja anna sen olla kumppanisi tiellä menestykseen

 

Saris tekee töitä sinulle jo vuodesta 1959.

 

 1. Vahva taittuva nokkapyörä
 2. Lastauskorkeus 40 cm, kätevät astinlaudat
 3. 30 cm kastamallakuumasinkityt teräslaidat
 4. Sidontalenkit valu terästä ja kastamalla kuumasinkityt, v-urassa 800 kg. SIdontalanekit myös vaunun etuosassa
 5. Kastamalla kuumasinkitty ja passivoitu
 6. Hitsatut sidontapisteet vaunun ulkopuolella
 7. Teräs rampit kastamalla kuumasinkityt säädettävät, integroitu tukijalka 3000 kg kantavuus
 8. Sidontalenkit v-urissa 1000 kg per lenkki
SARIS koneenkuljetusvaunu

Saris perävaunut Rautaista laatua sinulle jo vuodesta 1959

 

Tervetuloa Sariksen maailmaan, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin vain kuljetusväline – se on tulevaisuuden liikkeellepaneva voima.

Saris on ylpeästi omistautunut innovaatioon, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Jokainen valmistamamme perävaunu on taideteos, suunniteltu ylittämään odotukset ja kantamaan mukanaan tarinaa voimasta, luotettavuudesta ja huippuluokan tekniikasta.

Astu matkaan Sariksen kanssa, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin metallia – se on lupaus matkastasi kohti menestystä ja vaivatonta liikkumista tulevaisuudessa.

 

Ympäri maailman tyytyväisillä ja lojaaleilla asiakkaillamme, jotka ovat luottaneet rautaiseen laatuumme jo vuosikymmeniä, on käytössä tuhansia SARIS-perävaunuja.

SARIS on perustettu vuonna 1959 ja on siitä lähtien ollut yksi päätekijöistä perävaunumarkkinoilla, sekä yritys-, että yksityisasiakkaille. SItoutuminen. yhteistyö ja ammattitaito ovat keskeisiä arvoja organisaatiollemme.

 

Miksi valita SARIS perävaunu?

 

Saris perävaunut ovat valmistettu ammattiihmisten toimesta ammattikäyttöön, hitsaus robotit hulehtivat että kaikki hitsaussaumat ovat ensiluokkaisia. Perustana tälle on hyvin suunniteltu rakenne, tarkkasilmäisyys yksityiskohtiin ja muotoiluun. Me käytämme vain parhaita materiaaleja ja teemme laatutueitta certifioidun menetelmän mukaisesti. Saris perävaunut ovat tehty sinulle siirtämään vuoria!

 

Perävaunumme ovat testattu laajasti. Siksi annamme sinulle 3 vuoden takuun. Perävaunumme ovat valmistettu tiukan ISO-9001 laatustandardin mukaan, täyttäen kaikki eurooppalaiset hyväksynnät.

Kiitos älykkään rakenteen ja kevyiden ensiluokkaisten materiaalien, hyödyt optimaalisesta yhdistelmästä laatua ja käyttäjä ystävällisyyttä.