Alberni 430 Pakastevaunu

19 716,00 € 15 900,00 €

Alberni 430 Pakastevaunu

 • Lämpötila - 20 astetta
 • Vaneri + turkkilevy lattia
 • Seinät ja katto 100 mm lasikuitupintainen eristetty
 • Lattia 107,5 mm kantattu turkkilevy lattian päällä
 • Kuumasinkitty ja hitsattu runko
 • Nokkapyörä
 • Sisävalo
 • Arctic Govi 2000 P kylmäkone, defrost toiminto
 • sidontakiskot seinissä 3 kpl
 • Tukijalat 4 kpl jykevät
 • pariovet takana, molemmissa oma lukitus
 • Sisävalo

Alberni kylmäperävaunuun – täydelliseen ratkaisuun kylmäkuljetustarpeisiisi! Alberni kylmäperävaunu on suunniteltu tinkimättömällä huolella ja innovatiivisella tekniikalla, joka takaa tuotteidesi optimaalisen säilyvyyden ja laadun koko kuljetuksen ajan.

 

Sen kestävä rakenne ja tehokas jäähdytysjärjestelmä varmistavat, että tuotteet pysyvät tuoreina ja turvallisina kaikissa olosuhteissa – oli kyse sitten lyhyistä tai pitkistä kuljetusmatkoista. Lisäksi Alberni kylmäperävaunun käyttö on vaivatonta ja helppoa, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin kaikille kylmäkuljetustarpeillesi.

 

Älä tingi laadusta tai luotettavuudesta – valitse Alberni kylmäperävaunu ja varmista, että tuotteesi saapuvat aina perille tuoreina ja priimakunnossa. Luota Alberniin, kun haluat parasta kylmäkuljetusratkaisua markkinoilla

Lisävarusteita:

Teippaus 1400 €

Kokonaispaino 2700 kg 200 €

Kokonaispaino 3000 kg 650 €

Kokonaispaino 3500 kg 1200 €

LED sisävalot 350 €

Sähkönsyöttö 300 €


Iskunvaimentimet 120€/akseli
varapyöräteline 65€
varapyörä 165R13C 115€
varapyörä 185R14C 125€

Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 430
Leveys (cm) (B) 180
Laitojen korkeus (cm) (C) 200
Lastaustason korkeus (cm) (D) 52
Kokonaispituus (cm) (E) 580
Kokonaisleveys (cm) (F) 220
Kokonaiskorkeus (cm) 260
Kokonaispaino (kg) 2000
Ominaispaino (kg) 1245
Lastauskapasiteetti (kg) 855
Akselien lukumäärä Kaksi
Rengaskoko 185 C8 R14 M+S
Jarrut Kyllä
Kippi Ei

Vaunut on suunniteltu kuljettamaan tuotteita, jotka vaativat vakaan lämpötilan
- 20°C . Lämpöeristetyt seinät sekä katto ovat rakennettu sandwich-tekniikalla ja ovat 100mm paksuja. Lämpöeristetty 107,5 mm paksu lattia on päällystetty vanerilla ja aluminiipellillä. Vaunuissa on myös kuumasinkitty teräsrunko, työntöjarru, tukijalat ja nokkapyörä.
Vaunuissa on asennettuna kylmälaite GOVI Arctic 2000 P.
Valkoinen seinien laminointipinta soveltuu hyvin mainosten teippaamiseen.
CARGO THERM VAUNUISSA 330, 370 ja 430 molempien pariovien puoliskolla on omat lukituksensa, joka mahdollistaa vain yhden oven avaamisen kerrallaan lämpöhukan välttämiseksi.

Taustalla jokaisen suuren tuotteen takana on aina vahva tarina. Alberni umpiperävaunun tarina ei ole poikkeus – se on tarina intohimosta, innovaatiosta ja omistautumisesta huippulaatuisen tuotteen valmistamiseen.

 

Alberni ei ole vain yritys, se on perhe. Se on perhe, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja palvelua. Jokainen Alberni umpiperävaunu on valmistettu tinkimättömällä huolella ja ammattitaidolla, joka juontaa juurensa vuosikymmenten kokemukseen ja sitoutumiseen alalle.

 

Mutta Alberni ei ole vain menneisyyden vanki – se on myös tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Yritys, joka jatkuvasti kehittää ja innovoi, varmistaakseen että jokainen tuote ylittää odotukset ja asettaa uudet standardit alallaan.

 

Tänään seisomme ylpeinä tämän vahvan perinteen ja tulevaisuuden visioiden rinnalla. Valitessanne Alberni umpiperävaunun, valitsette enemmän kuin vain kuljetusvälineen – valitsette kumppanuuden, joka kantaa mukanaan arvot, intohimon ja sitoutumisen.

 

Joten olkaa ylpeitä siitä, että olette osa Alberni-perhettä. Olkaa ylpeitä siitä, että valitsette laadun ja luotettavuuden. Ja ennen kaikkea, olkaa ylpeitä siitä, että seisotte täällä tänään, valmiina ottamaan ensimmäisen askeleen kohti menestystä