Alberni 250 kylmävaunu

Tarjoushinta 9 907,60 € 7 990,00 € Normaali hinta 10 168,00 €

Alberni 250 kylmävaunu

 • Lämpötila 0-10 astetta
 • Vaneri + turkkilevy lattia
 • Seinät 54 mm lasikuitupintainen eristetty
 • Lattian lämpöeristys 60 mm 
 • 15 mm vaneri ja kantattu alumiini turkkilevy lattian päällä
 • Kuumasinkitty ja hitsattu runko
 • Nokkapyörä
 • sidontakiskot seinissä 3 kpl
 • Tukijalat 4 kpl jykevät
 • pariovet takana
 • Sisävalo
 • Arctic Govi 1600N kylmäkone

Alberni kylmäperävaunuun – täydelliseen ratkaisuun kylmäkuljetustarpeisiisi! Alberni kylmäperävaunu on suunniteltu tinkimättömällä huolella ja innovatiivisella tekniikalla, joka takaa tuotteidesi optimaalisen säilyvyyden ja laadun koko kuljetuksen ajan.

 

Sen kestävä rakenne ja tehokas jäähdytysjärjestelmä varmistavat, että tuotteet pysyvät tuoreina ja turvallisina kaikissa olosuhteissa – oli kyse sitten lyhyistä tai pitkistä kuljetusmatkoista. Lisäksi Alberni kylmäperävaunun käyttö on vaivatonta ja helppoa, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin kaikille kylmäkuljetustarpeillesi.

 

Älä tingi laadusta tai luotettavuudesta – valitse Alberni kylmäperävaunu ja varmista, että tuotteesi saapuvat aina perille tuoreina ja priimakunnossa. Luota Alberniin, kun haluat parasta kylmäkuljetusratkaisua markkinoilla

Lisävarusteita:

Teippaus 1400 €

Kokonaispaino 2000 kg kaksiakselinen 700 €

käyntiovi 550€
Iskunvaimentimet 120€/akseli
varapyöräteline 65€
varapyörä 165R13C 115€
varapyörä 185R14C 125€

Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 250
Leveys (cm) (B) 125
Laitojen korkeus (cm) (C) 180
Lastaustason korkeus (cm) (D) 52
Kokonaispituus (cm) (E) 400
Kokonaisleveys (cm) (F) 180
Kokonaiskorkeus (cm) 232
Kokonaispaino (kg) 1300
Ominaispaino (kg) 535
Lastauskapasiteetti (kg) 840
Akselien lukumäärä Yksi
Rengaskoko 185 C8 R14 M+S
Jarrut Kyllä
Kippi Ei

Vaunut on suunniteltu kuljettamaan tuotteita, jotka vaativat vakaan lämpötilan
0 - 10°C välillä. Lämpöeristetyt seinät sekä katto ovat rakennettu sandwich-tekniikalla ja ovat 54mm paksuja. Lämpöeristetty 60mm paksu lattia on päällystetty vanerilla ja aluminiipellillä. Vaunuissa on myös kuumasinkitty teräsrunko, työntöjarru, tukijalat ja nokkapyörä.


Vaunuissa on asennettuna kylmälaite GOVI Arctic 1600N.
Valkoinen seinien laminointipinta soveltuu hyvin mainosten teippaamiseen.
CARGO THERM VAUNUISSA 330, 370 ja 430 molempien pariovien puoliskolla on omat lukituksensa, joka mahdollistaa vain yhden oven avaamisen kerrallaan lämpöhukan välttämiseksi.

Taustalla jokaisen suuren tuotteen takana on aina vahva tarina. Alberni umpiperävaunun tarina ei ole poikkeus – se on tarina intohimosta, innovaatiosta ja omistautumisesta huippulaatuisen tuotteen valmistamiseen.

 

Alberni ei ole vain yritys, se on perhe. Se on perhe, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja palvelua. Jokainen Alberni umpiperävaunu on valmistettu tinkimättömällä huolella ja ammattitaidolla, joka juontaa juurensa vuosikymmenten kokemukseen ja sitoutumiseen alalle.

 

Mutta Alberni ei ole vain menneisyyden vanki – se on myös tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Yritys, joka jatkuvasti kehittää ja innovoi, varmistaakseen että jokainen tuote ylittää odotukset ja asettaa uudet standardit alallaan.

 

Tänään seisomme ylpeinä tämän vahvan perinteen ja tulevaisuuden visioiden rinnalla. Valitessanne Alberni umpiperävaunun, valitsette enemmän kuin vain kuljetusvälineen – valitsette kumppanuuden, joka kantaa mukanaan arvot, intohimon ja sitoutumisen.

 

Joten olkaa ylpeitä siitä, että olette osa Alberni-perhettä. Olkaa ylpeitä siitä, että valitsette laadun ja luotettavuuden. Ja ennen kaikkea, olkaa ylpeitä siitä, että seisotte täällä tänään, valmiina ottamaan ensimmäisen askeleen kohti menestystä