SARIS GO 306 154 180 1500 1

5 952,00 € 4 800,00 €

Saris FW 150 umpiperävaunu

 • Vakiona Pariovet, haponkestävät lukot ja helat
 • varkaudenesto saranat
 • kahvat etu-seinässä
 • vesirännit
 • sidontalenkit 400 kg per lenkki 6 kpl, vesitiiviit valuterästä
 • v-vetoaisa
 • vahvistettu ja kokonaantuettu pohja 15mm yksiosainen
 • seinät 15 mm pinnoitettu vaneri
 • Alumiinilistat ja valualumiini kulmat, vesi ja pälytiivis rakenne
 • Renkaat 185 C8 R14 M+S
 • LED sisävalo
 • ulkoväri harmaa/sisäväri valkoinen
 • kokonaispaino 1500 kg
Kysy
Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 306
Leveys (cm) (B) 154
Laitojen korkeus (cm) (C) 180
Lastaustason korkeus (cm) (D) 52
Kokonaispituus (cm) (E) 436
Kokonaisleveys (cm) (F) 204
Kokonaiskorkeus (cm) 235
Kokonaispaino (kg) 1500
Ominaispaino (kg) 590
Lastauskapasiteetti (kg) 1010
Akselien lukumäärä Yksi
Rengaskoko 185 C8 R14 M+S
Jarrut Kyllä
Kippi Ei

Tervetuloa uuteen ulottuvuuteen kuorman suojaamisessa!

Saris umpivaunu ei ole vain perinteinen kuljetusratkaisu, se on suunniteltu olemaan kilpailijoitaan edellä. Kuvittele huipputeknologiaa yhdistettynä kestävään suunnitteluun: tässä on Saris umpivaunu. Se ei ole vain kuljetusväline, vaan innovatiivinen kumppani, joka turvaa arvokkaasi ja varmistaa, että saavutat määränpääsi huolettomasti. Luota Saris umpivaunuun – se ei suojele vain kuormaasi, vaan myös tulevaisuutesi

SARIS-umpivaunut valmistetaan säänkestävästä Suomalaisesta muovipinnoitetusta 15 mm vanerista. Vaihtoehtoja saatavilla myös 30 ja 50 mm kerroslevystä. Seinät ja katto ovat erittäin iskunkestäviä ja niihin on helppo kiinnittää sidontakiskoja, hyllyjä, koneita ja laitteita yms. Korin nurkat ovat alumiini profiilia ja päätykulmat alumiinivalua. Integroitu lukko, saranat ja kaikki helat ovat haponkestävää terästä, vaunu pysyy siistinä vuosikymmeniä. Sisävalo on vakiona kaikissa SARIS umpimalleissa. Lisävarusteena saadaan alumiinirampit jotka kulkevat aina mukana vaunun alla. Perärakenne voi olla valinnaisena joko pariovet, alumiininen rulo-ovi tai ovi joka toimii samalla lastaussiltana. Sivuille saa lisävarusteena joko alumiinisia rulo-ovia tai koko sivun kokoisen luukun joka samalla toimii sadekatoksena.

 1. Hapon kestävät lukot ja helat
 2. Varkauden esto saranat
 3. Sidontalenkit v-urissa
 4. Takaovet tai lastaussilta
 5. Sisävalo
 6. Kahvat etu- seinässä
 7. Sadevesi rännit
 8.  valu alumiini kulmapalat
 9. Airline sidontakiskot
 10. Kuumasinkitty ja hitsattu alusta
 11. GRP levyt 15 mm paksut, lasikuitu pinnoitteella
SARIS umpivaunu

Saris perävaunut Rautaista laatua sinulle jo vuodesta 1959

 

Tervetuloa Sariksen maailmaan, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin vain kuljetusväline – se on tulevaisuuden liikkeellepaneva voima.

Saris on ylpeästi omistautunut innovaatioon, kestävyyteen ja suorituskykyyn. Jokainen valmistamamme perävaunu on taideteos, suunniteltu ylittämään odotukset ja kantamaan mukanaan tarinaa voimasta, luotettavuudesta ja huippuluokan tekniikasta.

Astu matkaan Sariksen kanssa, missä jokainen perävaunu on enemmän kuin metallia – se on lupaus matkastasi kohti menestystä ja vaivatonta liikkumista tulevaisuudessa.

 

Ympäri maailman tyytyväisillä ja lojaaleilla asiakkaillamme, jotka ovat luottaneet rautaiseen laatuumme jo vuosikymmeniä, on käytössä tuhansia SARIS-perävaunuja.

SARIS on perustettu vuonna 1959 ja on siitä lähtien ollut yksi päätekijöistä perävaunumarkkinoilla, sekä yritys-, että yksityisasiakkaille. SItoutuminen. yhteistyö ja ammattitaito ovat keskeisiä arvoja organisaatiollemme.

 

Miksi valita SARIS perävaunu?

 

Saris perävaunut ovat valmistettu ammattiihmisten toimesta ammattikäyttöön, hitsaus robotit hulehtivat että kaikki hitsaussaumat ovat ensiluokkaisia. Perustana tälle on hyvin suunniteltu rakenne, tarkkasilmäisyys yksityiskohtiin ja muotoiluun. Me käytämme vain parhaita materiaaleja ja teemme laatutueitta certifioidun menetelmän mukaisesti. Saris perävaunut ovat tehty sinulle siirtämään vuoria!

 

Perävaunumme ovat testattu laajasti. Siksi annamme sinulle 3 vuoden takuun. Perävaunumme ovat valmistettu tiukan ISO-9001 laatustandardin mukaan, täyttäen kaikki eurooppalaiset hyväksynnät.

Kiitos älykkään rakenteen ja kevyiden ensiluokkaisten materiaalien, hyödyt optimaalisesta yhdistelmästä laatua ja käyttäjä ystävällisyyttä.