Alberni 360 Umpivaunu 2 Lastaussilta

6 500,00 €

SARIS FW2700 umpivaunu

 • jotakin tähän
 • tähän lisää tietoa
 • vaikka muutama rivi vielä
 • ja tässä neljäs rivi
 • viides rivi toden sanoo

yms...

Mitat ja tiedot
Pituus (cm) (A) 360
Leveys (cm) (B) 200
Laitojen korkeus (cm) (C) 210
Lastaustason korkeus (cm) (D) 62
Kokonaispituus (cm) (E) 522
Kokonaisleveys (cm) (F) 250
Kokonaispaino (kg) 3500
Ominaispaino (kg) 770
Lastauskapasiteetti (kg) 2630
Akselien lukumäärä Kaksi
Rengaskoko 165R13C
Jarrut Kyllä
KIppi Kyllä

Vesi- ja pölytiiviit umpivaunut

SARIS-umpivaunut valmistetaan säänkestävästä Suomalaisesta muovipinnoitetusta 15 mm vanerista. Seinät ja katto ovat erittäin iskunkestäviä ja niihin on helppo kiinnittää sidontakiskoja, hyllyjä, koneita ja laitteita yms. Korin nurkat ovat alumiini profiilia ja päätykulmat alumiinivalua. Integroitu lukko, saranat ja kaikki helat ovat haponkestävää terästä, vaunu pysyy siistinä vuosikymmeniä. Sisävalo on vakiona kaikissa SARIS umpimalleissa. Lisävarusteena saadaan alumiinirampit jotka kulkevat aina mukana vaunun alla. Perärakenne voi olla valinnaisena joko pariovet, alumiininen rulo-ovi tai ovi joka toimii samalla lastaussiltana. Sivuille saa lisävarusteena joko alumiinisia rulo-ovia tai koko sivun kokoisen luukun joka samalla toimii sadekatoksena.

 1. Detail fasteners (inox)
 2. Anti theft hinges
 3. Lashing rings V-groove
 4. Two backdoors
 5. Inside lighting
 6. Handles
 7. Gutter
 8. Corner cap
SARIS umpivaunu

Alberni umpivaunut valmistetaan huolellisesti viimeistellen, sekä ammattikäyttöä ajatellen. Vaunut ovat valmistustapansa johdosta poikkeuksellisen vesi- ja pölytiiviitä. Vaunut tehdään vastaamaan matkailuvaunujen tiiveysvaatimuksia. Takaoven/lastaussilllan kehys on kastamalla kuumasinkittyä terästä, tiivisteet ovat kylmävaunun vaatimukset täyttäviä.

Seinät ja katto ovat lasikuitu sandwich elementtiä 30 mm paksua. Seinät ja katto ovat eristettyjä. Kulmalistat ovat siistit alumiinista, etuseinässä on vakiona pyöristys, joka vähentää ilmanvastusta.

Ota yhteyttä:

Martti Alander | +358 50 300 2950 WhatsApp
Kalle Alander | +358 44 987 8872 WhatsApp